Gemytligt på Hängmattan

Förband till förbandet blev kvällens uppgift. Den försvunna Ida Redig dök upp och spelade fint, Racingpaperplanes countryrockade stabilt i Jayhawksterräng. Själv gjorde jag EP:ns fyra låtar plus Ställen, gator och kvarter. Det gick hyfsat och var väldigt roligt. Framförallt uppskattade jag att jag hade så fint ljud i medhörningen. Det gick att sjunga väldigt dynamiskt, nära mikrofonen näst intill viskande, och att sjunga ut för full hals. Gött!

Lärdom: Jag måste bli bättre på att spela akustiskt på egen hand. Är man van att spela elgitarr och bli uppbackad av andra kan den vanliga spelstilen kännas lite tafflig.

För övrigt: Såg precis SVT debatt och kan bara konstatera att Alex Schulman är gåsen nummer ett. Allt rinner av honom. Internetkulturen har ett namn för sånt. Ett troll. Ju mer uppmärksamhet de får…

/Carl

Annonser
Published in: on 13 november, 2008 at 23:04  Comments (2)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bandetskuggan.wordpress.com/2008/11/13/gemytligt-pa-hangmattan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Jag som batterist och åhörare av spelningen gör tvärtom ett konstaterande att du kompade väldigt bra på gitarren. Mycket rytm o det gillar jag. Överhuvudtaget mkt bra spelning med en nerv som var fantastisk trots (eller kanske pga?) förkylning, kort varsel och avsaknad av band.

    Jag var stolt bandmedlem i publiken och känner sorg för er som inte var där. Men vi ses ju lördagen den 22:e på Henriksberg istället, eller hur?

  2. Du är då för snäll!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: